Zaznacz stronę

OPINIE

3 Opinie i recenzje

1237 Opinii

MOMENT.PL

2 Opinie i recenzje

140 Opinii

FACEBOOK.PL

1 Opinie i recenzje

178 Opinii

GOOGLE.PL

4 Opinie i recenzje

11 Rekomendacji

ESTHETICON.PL

SOCIAL MEDIA FOLLOWERS

W LA GUÈL wierzymy, że wizyta w klinice powinna dawać radość i dobre samopoczucie.

Zrzut ekranu 2022 01 21 o 12.11.12 min Opinie i recenzje
Zrzut ekranu 2022 01 21 o 12.10.43 min Opinie i recenzje
Zrzut ekranu 2022 01 21 o 12.10.25 min Opinie i recenzje
Zrzut ekranu 2020 02 12 o 14.38.10 Opinie i recenzje
Zrzut ekranu 2020 02 12 o 14.38.21 Opinie i recenzje
Zrzut ekranu 2020 02 12 o 14.38.27 Opinie i recenzje
Projekt bez tytułu 11 Opinie i recenzje

Pozytywnych opinii

5 5 Opinie i recenzje

Paulina Ś.

„Byłam już na kilku zabiegach i uważam, że miejsce jest wyjątkowe. Panuje przemiły klimat, piękne wnętrze, obsługa bardzo miła i życzliwa…”

Monika K.

„W klinice byłam po raz pierwszy. (…) Zabieg oczyszczenia i nawilżania skóry absolutnie rewelacyjny z bezdyskusyjnie widocznym rezultatem…”

Joanna D.

„Polecam La Guél w 100%…z opinią czekałam aż skorzystam kilka razy, żeby móc się wypowiedzieć… jestem bardzo zadowolona z każdej wizyty…”

Katarzyna S.

„Bardzo profesjonalnie? 
Pani Doktor jest niesamowita? 
Wrócę na pewno!!!…”

%name Opinie i recenzje
5.0
powered by Facebook
%name Opinie i recenzje
Aneta Lembryk
2019-10-28T21:22:14+0000
Korzystałam z kilku kuracji oczyszczania twarzy. Pani Justyna jest cudowna❤️ 😊 ma ogromną wiedzę z dziedziny kosmetologii, dba o każdy detal, bardzo szczegółowo omawia problem oraz etapy zarówno przed zabiegami jak i w trakcie.Nie można czuć się niekomfortowo, pełen profesjonalizm 👌 Magiczne miejsce.. ☺️💫
%name Opinie i recenzje
Marta Nowak
2019-07-16T07:21:04+0000
W La Guel pozbyłam się problemu, z którym zmagałam się już od okresu dojrzewania... Sprawa bardzo stresująca, więc cieszę się, że mam to za sobą, a mowa o nadpotliwości. Przemiła obsługa, zabieg nie był dla mnie krępujący, czułam, że panie rozumieją mój problem i chcą mi pomóc. Efekty zabiegu są powalające. Odzyskałam swoją pewność siebie 💗
%name Opinie i recenzje
Weronika Sieradzka
2019-06-03T09:09:05+0000
Przez wiele lat zmagałam się z problemem blizn potrądzikowych, które próbowałam ukrywać pod dużą ilością kryjących podkładów. Do La Guel trafiłam z polecenia koleżanki z uczelni i zapisałam się na terapię. Jestem bardzo zadowolona, ponieważ już po pierwszej wizycie efekty były zauważalne. Teraz zmiany są niemal zredukowane,a ja nie muszę ukrywać twarzy pod tonami makijażu.Dziękuję i polecam serdecznie.
%name Opinie i recenzje
Kornel Kiżewski
2019-04-03T09:27:45+0000
obsługa na przyzwoitym poziomie, a sama jakość usług zadowalająca. na pewno wrócimy 🙂
%name Opinie i recenzje
Przemek Jurczyk
2019-03-27T10:37:26+0000
Klinika na wysokim poziomie
%name Opinie i recenzje
Agata Kowalczyk Krupa
2019-02-08T09:53:23+0000
Świetne miejsce. Znakomity personel , ceny w porządku . W tym miejscu pojawię się jeszcze nie raz
%name Opinie i recenzje
Beata Józef Rapacz
2019-01-29T05:24:16+0000
Super miejsce i profesjonalna obsługa, Mile spędzony czas, polecam wszystkim
%name Opinie i recenzje
Karolina Gimlewicz
2019-01-27T21:58:01+0000
Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Na pewno tam wrócę. Bardzo wszystkim polecam 🙂
%name Opinie i recenzje
Patrycja Bartczak
2019-01-26T13:51:56+0000
Pełen profesjonalizm i bezkonkurencyjna obsługa. Napewno będę wracać nie raz. Polecam.
%name Opinie i recenzje
Izabela Seidowska
2019-01-17T11:24:32+0000
Najwyższa jakość świadczonych usług
%name Opinie i recenzje
Kasia Dawidowska
2019-01-17T10:25:18+0000
Profesjonalna i miła obsługa. Świetny sprzęt 😊Polecam😊
%name Opinie i recenzje
Anna Dętkoś
2019-01-05T22:40:30+0000
Profesjonalna obsługa. Nie trzeba czekać długo na wolny termin. 10/10
%name Opinie i recenzje
Hanna Watkowska
2019-01-04T10:07:04+0000
Zabiegi wykonywane przez tę klinikę są bardzo profesjonalne. Na pewno jeszcze skorzystam 🙂
%name Opinie i recenzje
Kasia Skorża
2019-01-01T18:30:07+0000
Szeroki wachlarz zabiegów w przystępnych cenach, miła profesjonalna obsługa, która zawsze służy dobra radą
%name Opinie i recenzje
Iwona Tynkiewicz
2018-12-25T23:15:36+0000
Super miejsce, zadbane wnetrze. Bardzo profesjonalni specjalisci, znajacy sie na swoim fachu. Obsluga bardzo mila. Polecam 😉
%name Opinie i recenzje
Dorota Rota
2018-12-22T20:15:29+0000
La Guel Clinic to wspaniałe miejsce, super zabiegi profesjonalny sprzęt i świetny personel. Będę tu zaglądała cześciej i wszystkim polecala.
%name Opinie i recenzje
Elzbieta Gorczyca
2018-12-18T19:00:28+0000
Profesjonalna i miła obsługa. Szeroki wachlarz zabiegów.Odpowiednie i indywidualne podejście do jażdego pacjenta. Mogę tylko polecić.
%name Opinie i recenzje
Weronika Markowska
2018-12-16T23:02:50+0000
To była moja pierwsza wizyta i na pewno nie ostatnia 🙂 Bardzo uprzejmy personel i doradztwo na wysokim poziomie. Polecam.
%name Opinie i recenzje
Julia Szczerbiak
2018-12-16T21:45:54+0000
Bardzo szeroka gama zabiegów. Ceny przystępne! Do tego wykwalifikowana obsługa i przyjemna atmosfera. Polecam.
%name Opinie i recenzje
Iwona Bukowska
2018-12-13T15:19:31+0000
Super! Szeroka oferta zabiegów, każdy wybierze coś dla siebie 🙂 Na pewno tu powrócę, polecam z całego serca 🙂
%name Opinie i recenzje
Wiola Kwiatkowska
2018-12-09T12:51:51+0000
Bardzo profesjonalne miejsce. Wybrałam się z koleżanką na serie zabiegów i obie jesteśmy zachwycone rezultatami! Ciepła, miła i kompetentna obsługa, polecam 😍
%name Opinie i recenzje
Anna Jaśkiewicz-Gunia
2018-11-14T21:54:41+0000
Uwielbiam wizyty u Justyny Rogalskiej! Zawsze kompetentna i najmilsza na świecie!❤️
%name Opinie i recenzje
Ilona Gadowska
2018-08-04T22:29:36+0000
Dziękujemy za cegiełki na licytację dla https://www.facebook.com/100000947016681/posts/2120917101283170/Jesteście wielcy!!!!!!
%name Opinie i recenzje
Natasza Kempska
2018-06-16T14:28:27+0000
Przepiękne wnętrza i cudowna Pani Justyna Rogalska. Gorąco polecam!
%name Opinie i recenzje
Wioletta Kinga Spica Adamek
2018-06-14T20:54:52+0000
KANCELARIA NOWOCZESNA ROYAL MAGNAT INCOGNITO CZERWIEC 14 2018.
%name Opinie i recenzje
Paula Lewandowska
2018-05-30T20:07:12+0000
Cudowne miejsce i profesjonalna obsługa polecam wszystkim
%name Opinie i recenzje
Joanna Dominiak
2018-03-12T19:39:18+0000
Polecam La Guél w 100%...z opinią czekałam aż skorzystam kilka razy, żeby móc się wypowiedzieć... jestem bardzo zadowolona z każdej wizyty, moją twarzą zajmuje się cudowna Pani Agnieszka, która zawsze dba o moje wspaniałe samopoczucie i zadowolenie z największą starannością😍 uważam, że tak właśnie powinno wyglądać miejsce w którym kobieta chce o siebie zadbać...baaardzo czysto (dla mnie priorytet), wspaniały personel, super zabiegi, pyszna kawka...😍ostatnio dołączyła do mnie moja teściowa, która jest również zachwycona zarówno miejscem jak i Paniami Agnieszką i Justyną, które serdecznie pozdrawiamy....Do zobaczenia La Guél!!!!! jesteście cudowni😍😍😍
%name Opinie i recenzje
Liliana Gudalewicz
2018-03-04T07:43:07+0000
Jak najbardziej polecam. Kolejna wizyta umówiona. Wyjątkowe miejsce, niezwykle przyjemna atmosfera. Pani Agnieszka zapewniła poczucie mega relaksu �
%name Opinie i recenzje
Paulina Śmigielska
2018-02-20T20:28:33+0000
Byłam już na kilku zabiegach i uważam, że miejsce jest wyjątkowe. Panuje przemiły klimat, piękne wnętrze, obsługa bardzo miła i życzliwa, a zabiegi wykonywane są bardzo profesjonalnie. Ja oddaje się z ogromną przyjemnością pod Waszą opiekę, zwłaszcza w ręce Pani Justyny! Polecam La guel bardzo, to miejsce gdzie kobieta czuje się wyjątkowo i wychodzi piękniejsza 🙂
%name Opinie i recenzje
Krzysztof K-ch
2018-02-04T17:43:06+0000
Świetna atmosfera przemiła obsługa oraz profesjonalny masaż. Nic dodać nic ująć. Tylko się relaksować .
%name Opinie i recenzje
Sabina Rutyna
2017-10-29T12:21:10+0000
Wyjątkowe, profesjonalne zabiegi kosmetyczne w niezwykle przyjemnej atmosferze. Mega podejście Pani Justyny, która w czasie zabiegu udzieliła wielu praktycznych porad i zapewniła poczucie niesamowitego relaksu. Jak najbardziej polecam! Moje kolejne wizyty już umówione 🙂
%name Opinie i recenzje
Katarzyna Sepko
2017-09-24T05:25:12+0000
Przepięknie urządzona klinika. Zabiegi z najwyższej półki. Cudowny wystrój i równie cudowny personel. Pani Justyna i dr Chmielewski sprawili że wrócę tam nie raz!!
%name Opinie i recenzje
Karolina Palicka
2017-08-20T22:30:54+0000
Serdecznie polecam, wspaniala atmosfera, pełen relax.
%name Opinie i recenzje
Anna Narojczyk
2017-08-08T19:01:00+0000
Na razie bliżej poznałam Panią Justynę.Przemiła, ciepła i pełen profesjonalizm.Opowiedziała o zabiegach, o możliwościach bez nadmiernego namawiania, rzeczowo. To dopiero mój początek w strefie relaksu.
%name Opinie i recenzje
Adrianna Pindara
2017-07-03T11:07:21+0000
Jedno z najpiękniejszych miejsc w jakim byłam , rewelacyjna i profesjonalna obsługa , najlepsze sprzęty , będę wracać często.
%name Opinie i recenzje
Karolina Warchulska
2017-06-10T13:31:37+0000
Bardzo serdecznie polecam. Pełen profesjonalizm. Pani Justyna, która sie mną zajmowała urzekła mnie w 100% - serdeczna, uśmiechnięta, delikatna i bardzo profesjonalna. Na pewno odwiedzę to miejsce ponownie 🙂
%name Opinie i recenzje
Franciszek Zajączkowski
2017-05-27T07:41:55+0000
Wykupiłem mojej żonie kilka zabiegów kosmetycznych. Wróciła wypoczęta i pełna energii. Polecam
%name Opinie i recenzje
Krystyna Machalska
2017-05-27T07:39:37+0000
Cudowne miejsce. Widać, że pracują tam sami profesjonaliści. Moja skóra odżyła po wizycie w tym SPA.
%name Opinie i recenzje
Wiktoria Zajączkowska
2017-05-27T07:26:24+0000
Indywidualne podejście do klienta, Pani przed zabiegiem wykonała wywiad dotyczący mojego zdrowia. Kondycja skóry wiele zyskała dzięki tej klinice.
%name Opinie i recenzje
Sandra Ratajczak
2017-05-24T12:43:56+0000
Serdecznie polecam! 🙂
%name Opinie i recenzje
Lukasz Piątek
2017-05-22T09:18:00+0000
Masaż wykonany profesjonalnie, od razu czuć różnicę. Atmosfera bardzo przyjemna, serdecznie polecam.
%name Opinie i recenzje
Katarzyna Mistewicz
2017-05-05T08:49:42+0000
Czułam się u Was pięknie ❤
%name Opinie i recenzje
Anna Jeziorna
2017-05-02T22:36:09+0000
Ilść zabiegów oferowana przez Klinikę Urody zapiera dech w piersiach. Ja czuję się mega zrelaksowana i pełna sił dzięki wizycie u was. Z pewnością jeszcze was odwiedzę
%name Opinie i recenzje
Piotr Kowalczyk
2017-04-30T14:06:35+0000
Uważam La Guèl Clinic & SPA - Klinika Urody za rewelacyjne miejsce, warte odwiedzenia. Panuje cudowna atmosfera, zabiegi są wykonywane przez doświadczonych pracowników w profesjonalny sposób, każdy klient może liczyć na indywidualne podejście. Polecam
%name Opinie i recenzje
Jacek Kosyl
2017-04-29T07:45:54+0000
Klinika urody świadczy usługi na najwyższym poziomie,jeśli ktoś chce naprawdę dobrze wyglądać i poczuć się zrelaksowanym,to ta klinika to zapewni w 100%.Chodzę do tej klinik wraz z żoną i tak fantastycznej atmosfery nigdzie nie ma.
%name Opinie i recenzje
Elżbieta Żurawska
2017-04-29T05:01:39+0000
Bardzo duża baza usług.Każdy znajdzie coś dla siebie.Mila atmosfera profesjonalne podejście do każdego klienta
%name Opinie i recenzje
Monika Witkowska
2017-04-28T11:37:52+0000
Moje nogi są gładkie jak jedwab, to chyba najbardziej bezbolesny zabieg depilacji jaki kiedykolwiek miałam. Jedyny problem jest taki, że po zabiegu człowiekowi się nie chce wyjść z powrotem do zabieganego świata.
%name Opinie i recenzje
Yuliia Melnychuk
2017-04-28T01:46:42+0000
Mialam przyjemnosc spendzic czas w tym cudnym miejscu. Fachowa ta indywidualna obsluga kazdego klienta. Duza oferta zabiegow, takze kazdy znajdzie cos dla siebie. Miejsce w ktorym naprawde mozna zrelaksowac. Polecam
%name Opinie i recenzje
Anna Ellada
2017-04-27T16:26:21+0000
Miałam przyjemność korzystać z waszych usług jestem bardzo bardzo zadowolona szeroka gama zabiegów każdy znajdzie tu coś dla siebie.Obsluga bardzo miła i sympatyczna ceny przystępne polecam wszystkim
%name Opinie i recenzje
Michael Richman
2017-04-27T14:40:20+0000
Miałem tam zabiegi Platinum Anti-Age Men. Super sprawa. Są efekty.
%name Opinie i recenzje
Kaja Lewandowska
2017-04-23T10:33:53+0000
Było ekstra! Świetny zabieg w dobrej cenie.
%name Opinie i recenzje
Helena Bombowicz
2017-04-07T17:13:11+0000
Pełny profesjonalnizm. Polecam 🙂
%name Opinie i recenzje
Anna Podlejska
2017-04-06T09:21:23+0000
Depilacja laserowa łydek okazała się być bardzo skuteczna.
%name Opinie i recenzje
Asia Przybyła
2017-03-30T09:06:32+0000
Świetna robota, pełen profesjonalizm. Ceny nie wygórowane a efekt bomba!
%name Opinie i recenzje
Agnieszka Bielska
2017-03-29T18:46:48+0000
Super efekty. Atmosfera podczas zabiegów pozytywna. Pani wykonująca zabieg z poczuciem humoru, oraz dużą wiedzą o zabiegach.
%name Opinie i recenzje
Magdalena Krakowka
2017-03-29T09:36:01+0000
Pazurki hybrydowe wykonane na najwyższej jakości lakierach. Trzymały się pełne 3 tygodnie. Położone równo. Polecam
%name Opinie i recenzje
Małgorzata Kusz
2017-03-29T09:35:56+0000
Wspaniale wspominam zabiegi, już szykuję się na kolejne. Pozdrawiam załogę!
%name Opinie i recenzje
Katarzyna Łuka
2017-03-09T10:05:24+0000
Miło, profesjonalnie, można się zrelaksować 🙂
%name Opinie i recenzje
Ewa Kucharczyk
2017-01-02T12:41:43+0000
Niezliczona ilość, cudownych zabiegów. Bardzo miłe Panie wykonujące usługę. Po prostu całkowity relaks i odpłynięcie, czyli to czego się spodziewam po takim miejscu :)) Zostawiam 5 gwiazdek :))
%name Opinie i recenzje
Milena Lotus
2016-12-31T17:28:14+0000
Musze to powiedzieć publicznie. Jestem bardzo zadowolona z usług salonu 🙂 Niesamowite doznania podczas zabiegów, a efekty.... Nie musiałam długo czekać. Skóra odświeżona, promienna, delikatna... Extra efekt, na bank do Was wrócę!
%name Opinie i recenzje
Roksana Kręglicka
2016-12-30T20:56:40+0000
Bosko, bosko i jeszcze raz BOSKO! Relaksujący pobyt w SPA! Tego mi trzeba było 🙂 Na pewno będę chętnie wracać do tego miejsca 🙂
%name Opinie i recenzje
Małgorzata Klemba
2016-12-30T12:49:19+0000
Wspaniałe miejsce, profesjonalny zespół, cudowna atmosfera. Masaż cudownie odprężający i wprowadzający w błogi stan relaksu. Każdy zabieg wykonywany z niezwykłą starannością i oczywiście....ze spektakularnym efektem po 🙂 Dziękuję za sobotnie popołudnie pełne przyjemności 😉 Polecam 🙂
%name Opinie i recenzje
Dominika Czoch
2016-12-29T22:37:52+0000
Wspaniale, niepowtarzalne doświadczenie!! Polecam każdemu kto chce oderwać się od rzeczywistości. Pełne odprężenie podczas zabiegów. Rewelacja! <3
%name Opinie i recenzje
Adam Wypych
2016-12-12T20:09:29+0000
Bardzo duża baza usług dzięki czemu każdy będzie na pewni zadowolony 🙂 Obsługa fachowa a cenowo również atrakcyjnie 🙂
%name Opinie i recenzje
Rafał Górka
2016-12-11T23:00:10+0000
Świetny klimat, miła i przyjemna obsługa. Zdecydowanie polecam
%name Opinie i recenzje
Piotr Sudy
2016-12-08T11:36:35+0000
Bardzo miła obsluga, szybko i profesjonalnie Jakość usług na najwyższym poziomie. Polecam!
%name Opinie i recenzje
Janina Groś
2016-12-06T14:59:09+0000
Gabinet bardzo profesjonalny. Duży wybór zabiegów. Miły i kontaktowy personel. Warto skorzystać z zabiegów. Ja skorzystałam Polecam.
%name Opinie i recenzje
Marek Świtała
2016-12-05T16:48:36+0000
Miła i fachowa obsługa, profesjonalne podejście do klienta. Byłem w tym spa i jestem bardzo zadowolony, duża oferta zabiegów, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Naprawdę warto spędzić relaksacyjny weekend w spa.
%name Opinie i recenzje
Kuba Wołcerz
2016-12-02T15:45:37+0000
Obłędne miejsce��
%name Opinie i recenzje
Pawel Porucznik
2016-12-02T15:08:32+0000
Najlepszy instytut, świetna obsługa, serdecznie polecam.
%name Opinie i recenzje
Oksana Sylwia
2016-10-22T11:33:02+0000
Świetne miejsce, profesjonalna obsługa i miła atmosfera. Gorąco polecam 🙂
Next Reviews
71570034 928103047559009 7332930752612401152 o Opinie i recenzje

Poczuj, że jesteś w dobrych rękach.

Każda kobieta jest wyjątkowa, dlatego nasz doświadczony zespół lekarzy i kosmetologów dysponuje aż 20 najnowszymi technologiami i topowymi produktami.

Zadowolonych klientek, które od razu umówiły się na kolejną wizytę

Tyle zabiegów możemy zaoferować Ci w naszej klinice

Tyle urządzeń Hi-Tech używamy w klinice

Mój koszyk