Zaznacz stronę
LaGuel galeria Opinie i recenzje
La Guel Opinie min Opinie i recenzje

OPINIE

W LA GUÈL wierzymy, że wizyta w klinice powinna dawać radość i dobre samopoczucie.

„Czułam się jak księżniczka…”

Agata

15.07.2019

„To aż trudne do uwierzenia, że po trzech zabiegach jest tak wyraźna zmiana.”

Marta

25.07.2019

„Wspaniałe miejsce, cudowna obsługa, można się całkowicie zatracić…”

Ania

02.08.2019

Zrzut ekranu 2020 02 12 o 14.37.56 Opinie i recenzje
Zrzut ekranu 2020 02 12 o 14.38.10 Opinie i recenzje
Zrzut ekranu 2020 02 12 o 14.38.21 Opinie i recenzje
Zrzut ekranu 2020 02 12 o 14.38.27 Opinie i recenzje

opinie i polecenia

3 Opinie i recenzje

567 Opinii

MOMENT.PL

2 Opinie i recenzje

140 Opinii

FACEBOOK.PL

1 Opinie i recenzje

78 Opinii

GOOGLE.PL

4 Opinie i recenzje

11 Rekomendacji

ESTHETICON.PL

SOCIAL MEDIA FOLLOWERS

Projekt bez tytułu 11 Opinie i recenzje

Pozytywnych opinii

5 5 Opinie i recenzje

Paulina Ś.

„Byłam już na kilku zabiegach i uważam, że miejsce jest wyjątkowe. Panuje przemiły klimat, piękne wnętrze, obsługa bardzo miła i życzliwa…”

Monika K.

„W klinice byłam po raz pierwszy. (…) Zabieg oczyszczenia i nawilżania skóry absolutnie rewelacyjny z bezdyskusyjnie widocznym rezultatem…”

Joanna D.

„Polecam La Guél w 100%…z opinią czekałam aż skorzystam kilka razy, żeby móc się wypowiedzieć… jestem bardzo zadowolona z każdej wizyty…”

Katarzyna S.

„Bardzo profesjonalnie😊 
Pani Doktor jest niesamowita😍 
Wrócę na pewno!!!…”

%name Opinie i recenzje
5.0
powered by Facebook
%name Opinie i recenzje
Aneta Lembryk
2019-10-28T21:22:14+0000
Korzystałam z kilku kuracji oczyszczania twarzy. Pani Justyna jest cudowna❤️ 😊 ma ogromną wiedzę z dziedziny kosmetologii, dba o każdy detal, bardzo szczegółowo omawia problem oraz etapy zarówno przed zabiegami jak i w trakcie.Nie można czuć się niekomfortowo, pełen profesjonalizm 👌 Magiczne miejsce.. ☺️💫
%name Opinie i recenzje
Marta Nowak
2019-07-16T07:21:04+0000
W La Guel pozbyłam się problemu, z którym zmagałam się już od okresu dojrzewania... Sprawa bardzo stresująca, więc cieszę się, że mam to za sobą, a mowa o nadpotliwości. Przemiła obsługa, zabieg nie był dla mnie krępujący, czułam, że panie rozumieją mój problem i chcą mi pomóc. Efekty zabiegu są powalające. Odzyskałam swoją pewność siebie 💗
%name Opinie i recenzje
Weronika Sieradzka
2019-06-03T09:09:05+0000
Przez wiele lat zmagałam się z problemem blizn potrądzikowych, które próbowałam ukrywać pod dużą ilością kryjących podkładów. Do La Guel trafiłam z polecenia koleżanki z uczelni i zapisałam się na terapię. Jestem bardzo zadowolona, ponieważ już po pierwszej wizycie efekty były zauważalne. Teraz zmiany są niemal zredukowane,a ja nie muszę ukrywać twarzy pod tonami makijażu.Dziękuję i polecam serdecznie.
%name Opinie i recenzje
Kornel Kiżewski
2019-04-03T09:27:45+0000
obsługa na przyzwoitym poziomie, a sama jakość usług zadowalająca. na pewno wrócimy 🙂
%name Opinie i recenzje
Przemek Jurczyk
2019-03-27T10:37:26+0000
Klinika na wysokim poziomie
%name Opinie i recenzje
Agata Kowalczyk Krupa
2019-02-08T09:53:23+0000
Świetne miejsce. Znakomity personel , ceny w porządku . W tym miejscu pojawię się jeszcze nie raz
%name Opinie i recenzje
Beata Józef Rapacz
2019-01-29T05:24:16+0000
Super miejsce i profesjonalna obsługa, Mile spędzony czas, polecam wszystkim
%name Opinie i recenzje
Karolina Gimlewicz
2019-01-27T21:58:01+0000
Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Na pewno tam wrócę. Bardzo wszystkim polecam 🙂
%name Opinie i recenzje
Patrycja Bartczak
2019-01-26T13:51:56+0000
Pełen profesjonalizm i bezkonkurencyjna obsługa. Napewno będę wracać nie raz. Polecam.
%name Opinie i recenzje
Izabela Seidowska
2019-01-17T11:24:32+0000
Najwyższa jakość świadczonych usług
%name Opinie i recenzje
Kasia Dawidowska
2019-01-17T10:25:18+0000
Profesjonalna i miła obsługa. Świetny sprzęt 😊Polecam😊
%name Opinie i recenzje
Anna Dętkoś
2019-01-05T22:40:30+0000
Profesjonalna obsługa. Nie trzeba czekać długo na wolny termin. 10/10
%name Opinie i recenzje
Hanna Watkowska
2019-01-04T10:07:04+0000
Zabiegi wykonywane przez tę klinikę są bardzo profesjonalne. Na pewno jeszcze skorzystam 🙂
%name Opinie i recenzje
Kasia Skorża
2019-01-01T18:30:07+0000
Szeroki wachlarz zabiegów w przystępnych cenach, miła profesjonalna obsługa, która zawsze służy dobra radą
%name Opinie i recenzje
Iwona Tynkiewicz
2018-12-25T23:15:36+0000
Super miejsce, zadbane wnetrze. Bardzo profesjonalni specjalisci, znajacy sie na swoim fachu. Obsluga bardzo mila. Polecam 😉
%name Opinie i recenzje
Dorota Rota
2018-12-22T20:15:29+0000
La Guel Clinic to wspaniałe miejsce, super zabiegi profesjonalny sprzęt i świetny personel. Będę tu zaglądała cześciej i wszystkim polecala.
%name Opinie i recenzje
Elzbieta Gorczyca
2018-12-18T19:00:28+0000
Profesjonalna i miła obsługa. Szeroki wachlarz zabiegów.Odpowiednie i indywidualne podejście do jażdego pacjenta. Mogę tylko polecić.
%name Opinie i recenzje
Weronika Markowska
2018-12-16T23:02:50+0000
To była moja pierwsza wizyta i na pewno nie ostatnia 🙂 Bardzo uprzejmy personel i doradztwo na wysokim poziomie. Polecam.
%name Opinie i recenzje
Julia Szczerbiak
2018-12-16T21:45:54+0000
Bardzo szeroka gama zabiegów. Ceny przystępne! Do tego wykwalifikowana obsługa i przyjemna atmosfera. Polecam.
%name Opinie i recenzje
Iwona Bukowska
2018-12-13T15:19:31+0000
Super! Szeroka oferta zabiegów, każdy wybierze coś dla siebie 🙂 Na pewno tu powrócę, polecam z całego serca 🙂
%name Opinie i recenzje
Wiola Kwiatkowska
2018-12-09T12:51:51+0000
Bardzo profesjonalne miejsce. Wybrałam się z koleżanką na serie zabiegów i obie jesteśmy zachwycone rezultatami! Ciepła, miła i kompetentna obsługa, polecam 😍
%name Opinie i recenzje
Anna Jaśkiewicz-Gunia
2018-11-14T21:54:41+0000
Uwielbiam wizyty u Justyny Rogalskiej! Zawsze kompetentna i najmilsza na świecie!❤️
%name Opinie i recenzje
Ilona Gadowska
2018-08-04T22:29:36+0000
Dziękujemy za cegiełki na licytację dla https://www.facebook.com/100000947016681/posts/2120917101283170/Jesteście wielcy!!!!!!
%name Opinie i recenzje
Natasza Kempska
2018-06-16T14:28:27+0000
Przepiękne wnętrza i cudowna Pani Justyna Rogalska. Gorąco polecam!
%name Opinie i recenzje
Wioletta Kinga Spica Adamek
2018-06-14T20:54:52+0000
KANCELARIA NOWOCZESNA ROYAL MAGNAT INCOGNITO CZERWIEC 14 2018.
%name Opinie i recenzje
Paula Lewandowska
2018-05-30T20:07:12+0000
Cudowne miejsce i profesjonalna obsługa polecam wszystkim
%name Opinie i recenzje
Joanna Dominiak
2018-03-12T19:39:18+0000
Polecam La Guél w 100%...z opinią czekałam aż skorzystam kilka razy, żeby móc się wypowiedzieć... jestem bardzo zadowolona z każdej wizyty, moją twarzą zajmuje się cudowna Pani Agnieszka, która zawsze dba o moje wspaniałe samopoczucie i zadowolenie z największą starannością😍 uważam, że tak właśnie powinno wyglądać miejsce w którym kobieta chce o siebie zadbać...baaardzo czysto (dla mnie priorytet), wspaniały personel, super zabiegi, pyszna kawka...😍ostatnio dołączyła do mnie moja teściowa, która jest również zachwycona zarówno miejscem jak i Paniami Agnieszką i Justyną, które serdecznie pozdrawiamy....Do zobaczenia La Guél!!!!! jesteście cudowni😍😍😍
%name Opinie i recenzje
Liliana Gudalewicz
2018-03-04T07:43:07+0000
Jak najbardziej polecam. Kolejna wizyta umówiona. Wyjątkowe miejsce, niezwykle przyjemna atmosfera. Pani Agnieszka zapewniła poczucie mega relaksu �
%name Opinie i recenzje
Paulina Śmigielska
2018-02-20T20:28:33+0000
Byłam już na kilku zabiegach i uważam, że miejsce jest wyjątkowe. Panuje przemiły klimat, piękne wnętrze, obsługa bardzo miła i życzliwa, a zabiegi wykonywane są bardzo profesjonalnie. Ja oddaje się z ogromną przyjemnością pod Waszą opiekę, zwłaszcza w ręce Pani Justyny! Polecam La guel bardzo, to miejsce gdzie kobieta czuje się wyjątkowo i wychodzi piękniejsza 🙂
%name Opinie i recenzje
Krzysztof K-ch
2018-02-04T17:43:06+0000
Świetna atmosfera przemiła obsługa oraz profesjonalny masaż. Nic dodać nic ująć. Tylko się relaksować .
%name Opinie i recenzje
Sabina Rutyna
2017-10-29T12:21:10+0000
Wyjątkowe, profesjonalne zabiegi kosmetyczne w niezwykle przyjemnej atmosferze. Mega podejście Pani Justyny, która w czasie zabiegu udzieliła wielu praktycznych porad i zapewniła poczucie niesamowitego relaksu. Jak najbardziej polecam! Moje kolejne wizyty już umówione 🙂
%name Opinie i recenzje
Katarzyna Sepko
2017-09-24T05:25:12+0000
Przepięknie urządzona klinika. Zabiegi z najwyższej półki. Cudowny wystrój i równie cudowny personel. Pani Justyna i dr Chmielewski sprawili że wrócę tam nie raz!!
%name Opinie i recenzje
Karolina Palicka
2017-08-20T22:30:54+0000
Serdecznie polecam, wspaniala atmosfera, pełen relax.
%name Opinie i recenzje
Anna Narojczyk
2017-08-08T19:01:00+0000
Na razie bliżej poznałam Panią Justynę.Przemiła, ciepła i pełen profesjonalizm.Opowiedziała o zabiegach, o możliwościach bez nadmiernego namawiania, rzeczowo. To dopiero mój początek w strefie relaksu.
%name Opinie i recenzje
Adrianna Pindara
2017-07-03T11:07:21+0000
Jedno z najpiękniejszych miejsc w jakim byłam , rewelacyjna i profesjonalna obsługa , najlepsze sprzęty , będę wracać często.
%name Opinie i recenzje
Karolina Warchulska
2017-06-10T13:31:37+0000
Bardzo serdecznie polecam. Pełen profesjonalizm. Pani Justyna, która sie mną zajmowała urzekła mnie w 100% - serdeczna, uśmiechnięta, delikatna i bardzo profesjonalna. Na pewno odwiedzę to miejsce ponownie 🙂
%name Opinie i recenzje
Franciszek Zajączkowski
2017-05-27T07:41:55+0000
Wykupiłem mojej żonie kilka zabiegów kosmetycznych. Wróciła wypoczęta i pełna energii. Polecam
%name Opinie i recenzje
Krystyna Machalska
2017-05-27T07:39:37+0000
Cudowne miejsce. Widać, że pracują tam sami profesjonaliści. Moja skóra odżyła po wizycie w tym SPA.
%name Opinie i recenzje
Wiktoria Zajączkowska
2017-05-27T07:26:24+0000
Indywidualne podejście do klienta, Pani przed zabiegiem wykonała wywiad dotyczący mojego zdrowia. Kondycja skóry wiele zyskała dzięki tej klinice.
%name Opinie i recenzje
Sandra Ratajczak
2017-05-24T12:43:56+0000
Serdecznie polecam! 🙂
%name Opinie i recenzje
Lukasz Piątek
2017-05-22T09:18:00+0000
Masaż wykonany profesjonalnie, od razu czuć różnicę. Atmosfera bardzo przyjemna, serdecznie polecam.
%name Opinie i recenzje
Katarzyna Mistewicz
2017-05-05T08:49:42+0000
Czułam się u Was pięknie ❤
%name Opinie i recenzje
Anna Jeziorna
2017-05-02T22:36:09+0000
Ilść zabiegów oferowana przez Klinikę Urody zapiera dech w piersiach. Ja czuję się mega zrelaksowana i pełna sił dzięki wizycie u was. Z pewnością jeszcze was odwiedzę
%name Opinie i recenzje
Piotr Kowalczyk
2017-04-30T14:06:35+0000
Uważam La Guèl Clinic & SPA - Klinika Urody za rewelacyjne miejsce, warte odwiedzenia. Panuje cudowna atmosfera, zabiegi są wykonywane przez doświadczonych pracowników w profesjonalny sposób, każdy klient może liczyć na indywidualne podejście. Polecam
%name Opinie i recenzje
Jacek Kosyl
2017-04-29T07:45:54+0000
Klinika urody świadczy usługi na najwyższym poziomie,jeśli ktoś chce naprawdę dobrze wyglądać i poczuć się zrelaksowanym,to ta klinika to zapewni w 100%.Chodzę do tej klinik wraz z żoną i tak fantastycznej atmosfery nigdzie nie ma.
%name Opinie i recenzje
Elżbieta Żurawska
2017-04-29T05:01:39+0000
Bardzo duża baza usług.Każdy znajdzie coś dla siebie.Mila atmosfera profesjonalne podejście do każdego klienta
%name Opinie i recenzje
Monika Witkowska
2017-04-28T11:37:52+0000
Moje nogi są gładkie jak jedwab, to chyba najbardziej bezbolesny zabieg depilacji jaki kiedykolwiek miałam. Jedyny problem jest taki, że po zabiegu człowiekowi się nie chce wyjść z powrotem do zabieganego świata.
%name Opinie i recenzje
Yuliia Melnychuk
2017-04-28T01:46:42+0000
Mialam przyjemnosc spendzic czas w tym cudnym miejscu. Fachowa ta indywidualna obsluga kazdego klienta. Duza oferta zabiegow, takze kazdy znajdzie cos dla siebie. Miejsce w ktorym naprawde mozna zrelaksowac. Polecam
%name Opinie i recenzje
Anna Ellada
2017-04-27T16:26:21+0000
Miałam przyjemność korzystać z waszych usług jestem bardzo bardzo zadowolona szeroka gama zabiegów każdy znajdzie tu coś dla siebie.Obsluga bardzo miła i sympatyczna ceny przystępne polecam wszystkim
%name Opinie i recenzje
Michael Richman
2017-04-27T14:40:20+0000
Miałem tam zabiegi Platinum Anti-Age Men. Super sprawa. Są efekty.
%name Opinie i recenzje
Kaja Lewandowska
2017-04-23T10:33:53+0000
Było ekstra! Świetny zabieg w dobrej cenie.
%name Opinie i recenzje
Helena Bombowicz
2017-04-07T17:13:11+0000
Pełny profesjonalnizm. Polecam 🙂
%name Opinie i recenzje
Anna Podlejska
2017-04-06T09:21:23+0000
Depilacja laserowa łydek okazała się być bardzo skuteczna.
%name Opinie i recenzje
Asia Przybyła
2017-03-30T09:06:32+0000
Świetna robota, pełen profesjonalizm. Ceny nie wygórowane a efekt bomba!
%name Opinie i recenzje
Agnieszka Bielska
2017-03-29T18:46:48+0000
Super efekty. Atmosfera podczas zabiegów pozytywna. Pani wykonująca zabieg z poczuciem humoru, oraz dużą wiedzą o zabiegach.
%name Opinie i recenzje
Magdalena Krakowka
2017-03-29T09:36:01+0000
Pazurki hybrydowe wykonane na najwyższej jakości lakierach. Trzymały się pełne 3 tygodnie. Położone równo. Polecam
%name Opinie i recenzje
Małgorzata Kusz
2017-03-29T09:35:56+0000
Wspaniale wspominam zabiegi, już szykuję się na kolejne. Pozdrawiam załogę!
%name Opinie i recenzje
Katarzyna Łuka
2017-03-09T10:05:24+0000
Miło, profesjonalnie, można się zrelaksować 🙂
%name Opinie i recenzje
Ewa Kucharczyk
2017-01-02T12:41:43+0000
Niezliczona ilość, cudownych zabiegów. Bardzo miłe Panie wykonujące usługę. Po prostu całkowity relaks i odpłynięcie, czyli to czego się spodziewam po takim miejscu :)) Zostawiam 5 gwiazdek :))
%name Opinie i recenzje
Milena Lotus
2016-12-31T17:28:14+0000
Musze to powiedzieć publicznie. Jestem bardzo zadowolona z usług salonu 🙂 Niesamowite doznania podczas zabiegów, a efekty.... Nie musiałam długo czekać. Skóra odświeżona, promienna, delikatna... Extra efekt, na bank do Was wrócę!
%name Opinie i recenzje
Roksana Kręglicka
2016-12-30T20:56:40+0000
Bosko, bosko i jeszcze raz BOSKO! Relaksujący pobyt w SPA! Tego mi trzeba było 🙂 Na pewno będę chętnie wracać do tego miejsca 🙂
%name Opinie i recenzje
Małgorzata Klemba
2016-12-30T12:49:19+0000
Wspaniałe miejsce, profesjonalny zespół, cudowna atmosfera. Masaż cudownie odprężający i wprowadzający w błogi stan relaksu. Każdy zabieg wykonywany z niezwykłą starannością i oczywiście....ze spektakularnym efektem po 🙂 Dziękuję za sobotnie popołudnie pełne przyjemności 😉 Polecam 🙂
%name Opinie i recenzje
Dominika Czoch
2016-12-29T22:37:52+0000
Wspaniale, niepowtarzalne doświadczenie!! Polecam każdemu kto chce oderwać się od rzeczywistości. Pełne odprężenie podczas zabiegów. Rewelacja! <3
%name Opinie i recenzje
Adam Wypych
2016-12-12T20:09:29+0000
Bardzo duża baza usług dzięki czemu każdy będzie na pewni zadowolony 🙂 Obsługa fachowa a cenowo również atrakcyjnie 🙂
%name Opinie i recenzje
Rafał Górka
2016-12-11T23:00:10+0000
Świetny klimat, miła i przyjemna obsługa. Zdecydowanie polecam
%name Opinie i recenzje
Piotr Sudy
2016-12-08T11:36:35+0000
Bardzo miła obsluga, szybko i profesjonalnie Jakość usług na najwyższym poziomie. Polecam!
%name Opinie i recenzje
Janina Groś
2016-12-06T14:59:09+0000
Gabinet bardzo profesjonalny. Duży wybór zabiegów. Miły i kontaktowy personel. Warto skorzystać z zabiegów. Ja skorzystałam Polecam.
%name Opinie i recenzje
Marek Świtała
2016-12-05T16:48:36+0000
Miła i fachowa obsługa, profesjonalne podejście do klienta. Byłem w tym spa i jestem bardzo zadowolony, duża oferta zabiegów, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Naprawdę warto spędzić relaksacyjny weekend w spa.
%name Opinie i recenzje
Kuba Wołcerz
2016-12-02T15:45:37+0000
Obłędne miejsce��
%name Opinie i recenzje
Pawel Porucznik
2016-12-02T15:08:32+0000
Najlepszy instytut, świetna obsługa, serdecznie polecam.
%name Opinie i recenzje
Oksana Sylwia
2016-10-22T11:33:02+0000
Świetne miejsce, profesjonalna obsługa i miła atmosfera. Gorąco polecam 🙂
Next Reviews
71570034 928103047559009 7332930752612401152 o Opinie i recenzje

Poczuj, że jesteś w dobrych rękach.

Każda kobieta jest wyjątkowa, dlatego nasz doświadczony zespół lekarzy i kosmetologów dysponuje aż 20 najnowszymi technologiami i topowymi produktami.

Zadowolonych klientek, które od razu umówiły się na kolejną wizytę

Tyle zabiegów możemy zaoferować Ci w naszej klinice

Tyle urządzeń Hi-Tech używamy w klinice

Mój koszyk